Vårt oppdrag er å automatisere havbruksnæringen

Når vi ser på fremtiden, er én ting klart: Vi trenger mer mat, og den må produseres på en bærekraftig måte. Hos Probotic er vi opptatt av å fremme en bærekraftig fremtid gjennom renere matproduksjon. Vårt første mål er å automatisere sjøfasen av fiskeoppdrett, noe som vil spille en avgjørende rolle for å gjøre dette til virkelighet. Med innovativ teknologi kan vi produsere protein mer effektivt, kostnadseffektivt og bærekraftig enn noen gang før. Bli med oss og ha en positiv innvirkning på fremtidens matproduksjon.

250M +
Datapunkter
300K +
Lagret hver dag
10M +
Lagret i utslipp
75 millioner +
Fisk overvåket

Om oss

Probotic er et norsk høyteknologisk akvatech-selskap dedikert til ren og bærekraftig matproduksjon. Vårt hovedkontor ligger i Narvik og Trondheim, Norge. Vårt første produkt er Probot, en autonom undervannsdrone som utfører inspeksjon og rengjøring av nøter for å sikre optimale forhold for fiskehelse og vekst. Vi bruker avansert teknologi, inkludert kunstig intelligens, skyløsninger, stordataanalyse og maskinlæring for å oppnå maksimal effektivitet og bærekraft. Vårt endelige mål er å bli en ledende høyteknologisk merkevare som samarbeider med kunder som deler vår visjon om en renere og mer bærekraftig fremtid for alle.

Laksefilet på isbiter.

Vår innvirkning

Etter hvert som verdens befolkning vokser, blir det stadig viktigere å produsere mat med lav miljøpåvirkning. I vårt selskap anerkjenner vi viktigheten av bærekraftig matproduksjon og akvakulturens rolle i å levere protein med minimal miljøpåvirkning. Derfor har vi forpliktet oss til å automatisere havbruksnæringen. Med vår teknologi kan vi sikre god biologi og dyrevelferd samtidig som vi reduserer utslippene og minimerer miljøavtrykket fra fiskeoppdrett. Ved å fremme bærekraftig matproduksjon kan vi alle bidra til å skape en bedre fremtid for planeten vår og framtidige generasjoner.

Kom og besøk oss!

Kom og si hei! Vi har både kaffe og te :) Kontorene og verkstedene våre er stort sett åpne for besøk, og vi tar ofte imot elever og skoleklasser for presentasjoner.

Narvik

Teknologiveien 11
8517 Narvik
NORGE

+47 45 199 150

Trondheim

Havnegata 7
7010 Trondheim
NORGE

+47 98 681 208

Kart over Skandinavia med Narvik og Trondheim påpekt.

Team

Møt teamet som gjør det hele mulig!
Vil du bli med i teamet vårt? Vi ansetter! Sjekk karrieresiden !