2023-10-04 17:22
4. oktober 2023
1
 min lest

Probotic fullfører installasjonen av Probot-systemet i den første kommersielle leveransen

Probotic installerer Probot-systemet, som muliggjør fjernstyring av oppdrettsnøter og live-overvåking fra Narvik og Trondheim, og forbedrer kontrollen i bransjen.

Narvik, Norge - 3. oktober 2023


Vellykket utplassering av en autonom robot for notvasking

Probotic har installert Probot-systemet hos en kunde, noe som markerer en praktisk anvendelse av vår vannrobotiske teknologi i oppdrettsnæringen. Installasjonen gjør det mulig å fjernovervåke og -styre merdene direkte fra Narvik og Trondheim, noe som gir en teknologisk tilnærming til å opprettholde en konstant ren not.


Live video- og kontrollfunksjoner

Probot-systemet tilbyr live video- og kontrollfunksjoner som gjør det mulig å observere og styre nøtene i sanntid via roboten. Denne funksjonaliteten gir en direkte visuell og operativ kobling til nøtene, noe som gjør det enklere å reagere og styre nøtene umiddelbart fra fjerntliggende steder.

På bildet ser vi Probotic-teamet i dialog med oppdrettsspesialister for å sikre en grundig forståelse av Probot-systemets funksjoner. Denne samarbeidsøkten dreier seg om å navigere gjennom brukerhåndboken og forklare de praktiske bruksområdene for roboten vår når det gjelder vedlikehold av oppdrettsnøter. Vårt engasjement strekker seg lenger enn til å levere teknologiske løsninger, og vi streber etter å gi partnerne våre kunnskapen de trenger for å utnytte disse fremskrittene til å skape et bærekraftig havbruk.

Siste artikler

Bla gjennom alle