Kom og bli med

Bli med oss på vår reise, og la oss sammen gjøre store ting for fremtiden vår.

To menn står på en merde og snakker.
Kvinne på et stand up padlebrett med en bærbar datamaskin foran seg.

Hvorfor jobbe hososs?

I Probotic er det kort vei fra tanke til handling. Et ungt, innovativt miljø med en sterk faglig atmosfære gjør arbeidsdagen inspirerende og utfordrende.

Hva sier teammedlemmene?

Store ambisjoner og stor variasjon i arbeidsoppgavene gjør at ingen dager er like. En jobb hos Probotic gir stor grad av frihet men samtidig et stort ansvar.

“Et fantastisk sted å jobbe”

Jeg er oppriktig beæret over å jobbe med så dyktige kolleger. Hver uke oppnår og feirer vi små og store milepæler og analyserer våre feil.

Men ærlig talt, den beste delen er gratis lunsj.

Verkstedleder
Tore Landsem

"Å starte her frigjorde tankene mine!"

Det er så mye plass her. Plass til å følge lidenskapen din, slippe kreativiteten løs og si hva du mener. Mikkel har denne unike evnen til å samle dyktige, drevne og mangfoldige mennesker. Jeg er i ærefrykt for kollegene mine. For et lag vi er! Takknemlig og energisk. Det er det jeg føler når jeg går på jobb. Hver dag!"

Trine Mosling-Elvebakk

"Et tinkers' paradis"

Etter å ha alltid vært interessert i hvordan ting fungerer, er det fantastisk å jobbe i et miljø der jeg kan gjøre litt av hvert. Selv om jeg er her som AI-ekspert, har jeg også hatt tilsyn med å bygge servere, jobbe med maskinvaredemoer, sette opp nettverksgrensesnitt og mye mer. I løpet av tiden min her har jeg ikke vært motvillig til å gå på jobb en eneste dag.

Lasse Sortland, utvikler av kunstig intelligens i Probotic

Ledige stillinger

Følg instruksjonene for å søke. Finner du ikke jobben du ønsker, er du velkommen til å sende oss en åpen jobbsøknad.

Probotic - Rene nett!