Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller for å avtale en demonstrasjon av teknologien vår. Vi vil gjerne høre fra deg, og hvis du deler vår visjon om en renere og mer bærekraftig fremtid, enda bedre!

Den virkelige avtalen

Vi holder til i Narvik og Trondheim. Vi holder det ekte i de arktiske fjordene i Nord- og Midt-Norge.

Følg oss

Meldingen din er sendt.
Vi kommer tilbake til deg innen 24-48 timer.
Oops! Noe gikk galt.

Ofte stilte spørsmål

Når kan vi få dronene?

For øyeblikket er produktet vårt fortsatt under testing og har ennå ikke blitt lansert. Vi har testet prototypene våre siden juni 2022 under faktiske forhold i merder, og vi planlegger å gjennomføre de første kommersielle pilotene i år. For øyeblikket er vi i ferd med å sette opp produksjonsanleggene våre. Vi har allerede signert forhåndsbestillinger og anslår at det vil ta et år å produsere de forhåndsbestilte dronene. Hvis du er interessert i å være tidlig ute, oppfordrer vi deg til å kontakte oss og legge inn en forhåndsbestilling. Vi er fast bestemt på å øke produksjonen raskt, men det endelige antallet vi kan produsere vil avhenge av interessen og etterspørselen i markedet. Vi vil oppdatere deg om fremdriften vår og gi deg beskjed når vi er klare til å slippe dronene på markedet.

Hvordan installerer og bruker jeg dronene?

Installasjon og drift av dronene er en sømløs prosess som Probotics dedikerte serviceteam tar seg av. Installasjonen inkluderer oppsett av et kabinett og en dokkingstasjon, som fungerer som en garasje for dronen. Vi trenger strøm og internettilgang for at installasjonen skal være vellykket* I tillegg leverer vi et reservesystem for hver femte drone som kjøpes, slik at du raskt kan bytte ut dronen. Når dronen er installert, er den lett tilgjengelig via nettappen vår, der du kan spore fullstendig status for alle funksjoner. Teamet vårt er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer.

* Vi har en reserveløsning for internett, så det kan være mulig å installere uten eksisterende internett på gården din.

Kan jeg tilpasse inspeksjons- og rengjøringsintervallene til mine spesifikke behov?

Absolutt! Hos Probotic forstår vi at hvert oppdrettsanlegg er unikt, og det samme er behovene og kravene til hvert enkelt. Derfor har vi gjort våre inspeksjons- og rengjøringsintervaller fullt tilpassbare, slik at du kan skreddersy dem til dine spesifikke behov. Du har full kontroll over hvor ofte inspeksjoner og rengjøringer utføres, og du kan enkelt justere hyppigheten etter behov. Vårt team av eksperter kan samarbeide med deg for å bestemme den optimale tidsplanen for oppdrettsanlegget ditt basert på faktorer som antall fisk, vannforhold og andre variabler. Med Probotic får du en løsning som er skreddersydd til dine behov, og som gir det høyeste nivået av kontroll og sikkerhet for merdene dine.

Hvor mye koster produktet/tjenesten din?

Hos Probotic tilbyr vi avanserte tjenester for rengjøring og inspeksjon av nøter. Vår Safe and Clean Nets-tjeneste koster omtrent 2500 USD per måned, men vær oppmerksom på at vi ikke planlegger å konkurrere på pris. Vårt fokus er å tilby det absolutt beste high-end produktet og tjenesten, og vi tar bare betalt for den verdien vi leverer. Dette er en grunnleggende del av forretningsplanen vår, så du kan være trygg på at du alltid vil få den absolutt beste tjenesten.

Hva handler bedriften din om?

Hos Probotic er vi et teknologiselskap som fokuserer på å utvikle innovative løsninger for havbruksnæringen. Vårt hovedmål er å gjøre fiskeoppdrett mer effektivt, bærekraftig og lønnsomt ved å bruke den nyeste tilgjengelige teknologien. Vi spesialiserer oss på å designe og produsere autonome droner for rengjøring og inspeksjon av nøter, noe som kan redusere arbeidskostnadene, forbedre fiskehelsen og forhindre sykdomsutbrudd. Teamet vårt består av eksperter innen robotteknologi, programvareutvikling og akvakultur, som alle jobber sammen for å skape best mulig produkter og tjenester for kundene våre. Vi er dedikert til å tilby avanserte, verdidrevne løsninger og er forpliktet til å samarbeide tett med våre kunder for å møte deres behov og overgå deres forventninger.