En autonom undervannsdrone.

PROBOT

Probotics første drone nærmer seg lansering. Den første virkelig autonome undervannsdroneplattformen for oppdrettsindustrien.

Optimaliser dine anlegg med banebrytende undervannsteknologi. Tiden din er verdifull, derfor tar vi oss av operasjonene du helst ikke ønsker å gjøre; slik at du kan konsentrere deg om å optimalisere produksjonen og produsere mer og sunnere fisk.

Probot-plattformen gjør at merdene dine kan ha mindre utstyr, krever mindre manuelle operasjoner, kutter utgifter, gi lavere utslipp og du får mer og bedre kontroll, alt dette resulterer i en mer bærekraftig fiskeoppdrett.

Selvlærende AI

AI-drevet autonom styring og deteksjonssystem som hele tiden blir forbedret. Alle droner samler data som oppgraderer systemet til hver enkelt drone.

Robuste materialer

Hvor ofte ser du karbonfiber og titan på utstyr i oppdrettsmerdene? På Probot får du det. Kun de mest robuste og letteste materialene brukes.

FOTA

Systemet er fullt konfigurert med OTA-oppdateringer, og vil uanstrengt forbedre funksjonene automatisk. Dette betyr at du vil få et bedre og bedre produkt etter hvert som tiden går.

Live data

Data overføres live og kan vises i sanntid for daglig bruk. Dette betyr at du til og med kan bruke den til å optimalisere fôring og får et ekstra kontroll-nivå på alt som skjer under vann.

Avanserte sikkerhetsstandarder

Sikkerhet er avgjørende. Vi bruker krypterte datapakker som kjører på bransjeledende plattformer som AWS, støttet av våre egne servere.

Verdensomspennende tilgang

Logg inn hvor som helst i verden og se at fisken din har det bra. Webappen kan nås både fra PC og mobil.