Probot

Probot er en autonom undervannsdrone for fiskeoppdrettere.

En autonom undervannsdrone.

Den fungerer som en robotstøvsuger i merdene ved å rengjøre og inspisere nøtene, noe som gjør akvakultur mer bærekraftig og trygt.

Robust

Probot er konstruert for de tøffeste forhold og muliggjør bekymringsfritt eierskap og drift i alle fjorder uavhengig av beliggenhet.
Ved å bruke bare de beste materialene og ikke gå på akkord med kvaliteten, er systemet forberedt for det lange løp.

Stille og diskret

Robotens form og farger matcher laksen og glir sømløst inn i miljøet. Jet-fremdriftssystemet er stillegående og sørger for at dronen ikke stresser fisken.

Manøvrerbarhet

Dronen kan "svømme" i alle akser og retninger og har ingen begrensninger med hensyn til type fiskemerd eller tanksystem. Du kan distribuere Probot i nedsenkede penner og også landbaserte tanksystemer.

Live data

Data overføres direkte og kan vises i sanntid for daglig bruk. Alle data lagres og fungerer som dokumentasjon.

Avanserte sikkerhetsstandarder

Sikkerhet er avgjørende. Vi bruker krypterte datapakker som kjører på bransjeledende plattformer som AWS, støttet av våre egne servere.

Verdensomspennende tilgang

Logg inn hvor som helst i verden og se at fisken din har det bra. Webappen kan nås både fra PC og mobil.

Kraften til AI

AI-drevet autonom styring og deteksjonssystem som hele tiden blir forbedret. Alle droner samler data som oppgraderer systemet til hver enkelt drone.

Data drevet

Behovet for rengjøring og inspeksjon kan variere fra sted til sted, avhenger av nøyaktige biologiske forhold. Vi kan optimalisere og tilpasse hver drone for å gi den beste ytelsen for hvert sted.

Frittflygende

En frittflygende drone gjør oss i stand til å løse mange uløste problemer i penner. Vi kan søke opp fisken og ta dataprøver der det betyr noe.

Bla gjennom integrasjoner